Роберто Моралес: "Зараз у Сіпріано випаде з нормального ритму футбольного життя ледь не півроку"

1319 04.05 2018   15:40
Фото - footballua.tv

Відомий український журналіст Роберто Моралес на своїй сторінці у Facebook висловив свою думку щодо майбутнього у "Шахтарі" потенційного новачка команди, юного бразильця Маркіньоса Сіпріано. Лівий вінгер "Сан-Паулу" підтвердив, що у вересні, коли закінчиться його контракт з клубом, перейде до "Шахтаря". А також підкреслив, що через пропозицію "гірників" відмовив "Барселоні".

"В історії з переходом Сіпріано до ШД (гравець стверджує, що є попередній контракт) надто багато проблемних моментів.

Перейти він може тільки у середині вересня, коли закінчиться контракт з СП. Зараз він вже певний період не грає і грати не буде ще понад 4 місяці, тільки тренується. Це наслідки конфлікту через небажання гравцем підписувати новий контракт. Талановитий хлопчик поки не грав на дорослому рівні ніколи, це не є великою бідою і зараз усі намагаються схопити обдарованих гравців якомога раніше. Така ситуація на ринку. Але зараз у Сіпріано випаде з нормального ритму футбольного життя ледь не півроку.

P.S. Тім то сміється зі слів гравця стосовно відмови на пропозицію Барси, треба хоч трохи знати ринок. Великі клуби Європи кожні півроку скуповую не за дорого (але й не зовсім дешево) десятки юних футболістів, інколи навіть і не зовсім юних (але це зрідка). Ті гравці грають за молодіжні, другі команди. Їх мотивація мати в своїй біографії позначку про перебування у топ-клубі, якщо ж ще буде хоч 10-ть хвилин зіграних у першій команді (матч перших кіл кубків), то це бінго! Для клубу це теж вигідно - продають таких гравців переважно з прибутком. Наприклад, повноцінні зірки французької Ліги нині Маріано та Фабіньо пройшли саме такий шлях. Першого з них вже Іспанія хоче заграти, а другий у збірній Бразилії. Тож навіть таким шляхом інколи виходять у люди", - написав Моралес.

Читайте также: Бразильский вингер ради "Шахтера" отказал "Барселоне"

Популярные новости