У "Минаї" відреагували на можливість замінити "Дніпро-1" в УПЛ

410 29.06 2024   09:30
"Минай"

Генеральний менеджер "Минаю" Мирослав Небесник прокоментував останні новини, які пов'язують закарпатців з можливістю замінити "Дніпро-1" в елітному дивізіоні.

"Ми в режимі очікування. Слідкуємо за розвитком подій. Яке рішення ухвалить УПЛ, так воно і буде", – сказав Небесник для "Українського футболу".

Нагадаємо, "Дніпро-1" може припинити своє існування вже найближчим часом. Масовий відтік футболістів, проблеми з боргами та наявність трансферного бану підштовхнули менеджмент клубу до закриття проєкту.

За словами комерційного директора спортклубівців В'ячеслава Фрідмана, "Дніпро-1" майже не дихає, водночас команда планує передсезонку та шукає інвесторів.

Згідно з пунктом 10.5 регламенту, у разі припинення існування "Дніпра-1" рішення про склад учасників УПЛ ухвалюватиме зібрання клубів. Прем’єр-ліга може залишити "Минай", як в одному з попередніх сезонів, коли за спортивним принципом закарпатська команда вилетіла, але завдяки зняттю "Олімпіка" втрималися в еліті. Повідомлялося, що "Минай" готовий збільшити фінансування, якщо клубу запропонують залишитися в УПЛ.

 

Читай також: У минулому сезоні УПЛ найчастіше пробивали пенальті у ворота "Оболоні" та "Миная"
Популярные новости