Євген Опанасенко: "Григорчук заслуговує на те, щоб працювати з командами рівня "Динамо"

1796 21.06 2024   16:10
"Полтава"

Захисник "Полтави" Євген Опанасенко розповів про головного тренера "Чорноморця" Романа Григорчука, з яким він працював свого часу.

- Багато експертів високо оцінює Григорчука, який нині примудряється з не найсильнішим підбором гравців побудувати конкурентноспроможну команду в Одесі. Який він, Роман Йосипович, у роботі з футболістами?

- Як тренер він один із найкращих у моїй кар'єрі. Він і Вернидуб. У них багато тактики, багато розборів. Тобто ти виходиш на поле і знаєш, що треба робити. Не так, як часто буває, що ви виходите і граєте, як умієте. Все у нього розібране до дрібниць.

Коли я перейшов до одеського Чорноморця, то у нас були зошити, де ми записували якісь вправи, тактичні виходи тощо. Так що мені він імпонує як тренер.

Роман Йосипович точно заслуговує на те, щоб працювати з командами сильнішими, ніж він очолює останнім часом, наприклад, із тим самим "Динамо". Якби у нього були футболісти такого рівня, то дуже цікаво, як би він виступив із ними,  - сказав Опанасенко для пресслужби "Полтави".

Читай також: "Буковину" посилив захисник-стрілець з "Прикарпаття"

Популярные новости