Серхіо Рамос: "Я ще не вирішив, де гратиму наступного сезону"

440 18.06 2024   22:06
Фото - Getty Images

38-річний центральний захисник Серхіо Рамос опублікував прощальний лист після того, як прес-служба іспанського клубу повідомила, що футболіст покинув його.

"Я підписав контракт із "Севільєю", керуючись двома принципами. По-перше, щоб віддати шану Антоніо Пуерті, Хосе Антоніо Реєсу, моїм бабусі та дідусеві, а також моєму батькові. По-друге, щоб показати свою "севільську натуру" найкращим способом, який я знаю, — повністю викладатися на полі, щоб допомогти команді у скрутній ситуації. Я можу з гордістю сказати, що досяг і того, і іншого.

Цей час добіг кінця, сезон завершився, і клуб чекає наступного, в якому я не братиму участі. У мене була мрія попрощатися з "Севільєю" на Рамон Санчес Пісхуан, і моя мрія збулася. Це був емоційно складний та відповідальний сезон. Але я завжди намагався подавати приклад і показувати себе з найкращого боку. Я ще не вирішив, де гратиму наступного сезону, але, де б це не було, "Севілья" може розраховувати на незмінну підтримку цього уродженця Севільї. Дуже дякую всім вам", — написав Рамос у Twitter.

Рамос повернувся до "Севільї" минулого літа на правах вільного агента. Минулого сезону захисник провів за андалусійців 37 матчів у всіх турнірах, у яких відзначився сімома голами та однією результативною передачею. Орієнтовна вартість футболіста, за даними Transfermarkt, становить 2,5 мільйонів євро.

Читайте также: Официально: Серхио Рамос покинул "Севилью"  

Популярні новини