Артем Довбик: "Трагедії з поразки від Польщі робити не треба"

279 10.06 2024   09:15
УАФ

Нападник збірної України Артем Довбик поділився враженнями від контрольного поєдинку з національної командою Польщі (1:3). За підсумками зустрічі 26-річний форвард став "Левом матчу".

"Я дуже вдячний уболівальникам, адже це моя перша нагорода "Лев матчу". Сподіваюся, що не остання. Мій гол? Була контратака, і Руслан Маліновський віддав гарну передачу. Я її прийняв, змістився й пробив, бо встиг побачити, що польський голкіпер трохи вийшов із воріт. Добре влучив і забив.   

Трагедії з поразки від Польщі робити не треба. Зараз усі збірні знаходяться у стадії підготовки до Євро, і навіть збірна Англії програла на "Вемблі". Є над чим поміркувати й нам, і тренерському штабу. Я вважаю, що генеральна репетиція до чемпіонату Європи в нас ще попереду", — сказав Довбик для пресслужби УАФ.

Нагадаємо, свій наступний контрольний матч збірна України зіграє проти Молдови. Гра відбудеться у Кишиневі 11 червня (початок — о 19:00). Наступного дня, 12 червня, збірна прибуде до місця постійної дислокації на Євро-2024 — містечка Вісбаден.

Читай також: Довбик прокоментував інформацію про можливий відхід з "Жирони"
Популярные новости